Фани вражені: 52-річна Надія Матвєєва в мініспідниці і топі влаштувала запальні танці (фото, відео)

Надія Матвєєва поїхала в довгоочікувану відпустку і не могла залишити своїх численних шанувальників без уваги. 52-річна українська ведуча щодня дивує фанатів своїм зовнішнім виглядом, адже виглядає вона дуже молодо, передають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм зірка шоу "Все буде добре" поділилася відеозаписом, зробленим на балконі її номера. Зупинилася Надія Матвєєва в готелі AT Herbal Hotel в Протарасі.

"Чудові кіпрські світанки. Танці на балконі готелю. Що вам більше подобається: вид на море або мій танець?" - поцікавилася у фоловерів знаменитість.

У кадрі Надія Матвєєва постала в ультракороткій синій спідниці, спортивному топі і кросівках. Волосся ведуча залишила розпущеним і влаштувала запальні танці на камеру. У відповідь на це підписники розсипалися в компліментах: "Вид на море разом з танцем", "Все супер, кайфуйте!", "Ви красуня", "Як дівчисько", "На море ніхто і не дивиться", "Вашому оптимізму заздрю по білому. Правильно робите, що берете від життя все", "В цьому відео все круто", - пишуть фанати.

У Інстаграм-сторіз Надія Матвєєва опублікувала не менше вражаюче фото. 52-річна артистка з'явилася в кадрі в бікіні, похвалившись своєю приголомшливою стрункою фігурою без вад.


Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...