Фани здивовані! 11-річна дочка Віри Брежнєвої виглядає набагато старшою за свій вік (фото)

Віра Брежнєва виховує двох дочок, народжених від різних чоловіків. Молодшій дівчинці в грудні виповниться всього 12 років, проте вона виглядає набагато старшою за свій вік. Нове фото спадкоємиці успішної української виконавиці викликало захоплення численних фанатів зірки, зазначають Патріоти України.

На відміну від своєї старшої сестри Соні, народженої від Віталія Войченка, Сара набагато рідше ділиться своїми фото. Проте вона зробила виняток, щоб поділитися рідкісним фотознімком зі своїм батьком – бізнесменом Михайлом Кіперманом.

У кадрі молодша дочка Віри Брежнєвої позує разом зі своїм татом, який ніжно цілує її в лоба. Дівчинка одягнена у водолазку, високі шорти-бермуди та чорні напівпрозорі колготки.

11-річна Сара, як і її мама, може похвалитися чудовою модельною фігурою та довгими стрункими ногами. У неї красиве довге волосся і виглядає вона набагато старшою за свій вік, що відзначили численні шанувальники співачки. Користувачі наголосили, що ніколи б не впізнали дівчинку, якби фото не було підписано.


Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...