"Фатальний катетер": Катерина Тишкевич вперше після коми шокувала, що її привело до сепсису та реанімації

Українська акторка Катерина Тишкевич, яку нещодавно виписали з лікарні, вперше розповіла своїм шанувальникам про перебіг хвороби та що призвело до неї, передають Патріоти України.

У своєму Instagram 29-річна акторка поділилася, як почалася її жахлива недуга. Так, за її словами, вона тривалий час страждала від сильної головної болі. І додала, що лікарі не можуть визначити "органічної причини", вважаючи, що це "функціональна поламка мозку, біохімія". Тишкевич боролася з болями за допомогою сильних препаратів і вела звичний спосіб життя.Катерина Тишкевич розповіла про свою хворобу / Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

"Я хочу зауважити, що це не головні болі, які турбують мене час від часу. Ні, це стійкі, хронічні головні болі 24/7. Це відчуття сильної напруги. І ти ніби не живеш повноцінне життя, його якість суттєво знижується. Навіть коли якісь щасливі моменти проживаєш, я це називаю отруєним щастям", - поділилася знаменитість.

Зрештою, Тишкевич госпіталізували у психічну лікарню в Одесі. Там лікарі запропонували поколоти внутрішньовенно антидепресант, який впливає на хронічний біль. Так, акторці поставили катетер. Внаслідок цього у неї різко погіршився стан здоров'я і дуже боліла кисть з катетером. Медики тоді думали, що знаменитість підхопила вірус. Тому відправили її додому на лікування.

"Я не маю психічного розладу або його ще не віднайшли. У мене саме психосоматичні головні болі, які ніяк не пов’язані з будь-яким розладом. Тож я лягла в лікарню і мені стали крапати цей антидепресант, що впливає на хронічний біль. І мені поставили катетер, цей фатальний катетер. На третій день у мене стрибало серце і боліла кисть. Була температура. Мене забрала мама, ми подумали, що ковід чи грип", - поділилася акторка.

Вдома температура не знижувалася і родина Тишкевич викликала їй швидку, де тест на ковід показав негативний результат. Так, знаменитість потрапила до лікарні. У неї виявили сепсис і далі поступово почали відмовляти органи.

"Далі я насправді мало що пам'ятаю, тому що мій стан погіршувався, я вже марила. Я так розумію, що в мене почала відмовляти печінка, разом із нею всі інші органи, бо почався сепсис. Тобто через катетер зі шкіри потрапила інфекція, як потім нам сказали, стафілокок, здається, і я почала "від'їжджати", - зізналася Катерина.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...