"Фігура просто шикарна для її віку, а от обличчя...": Фанати шоковані зовнішністю Любові Успенської

Співачка Любов Успенська продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю, а останні знімки, які королева шансону виклала на своїй сторінці в Instagram, шокували шанувальників. Зокрема, фанати звернули увагу на те, що співачка знову відвідала клініку пластичної хірургії, передають Патріоти України.
Втім, Успенська ніколи не приховувала, що є частою клієнткою косметологів і пластичних хірургів. Більш того, вона постійно хвалиться результатами і вважає, що виглядає шикарно. Однак шанувальники звертають увагу на те, що співачка вже спотворила своє обличчя. На останніх знімках вони фактично не впізнали улюблену виконавицю. Багато при цьому зазначають, що Успенській вдалося до свого досить зрілого віку зберегти просто розкішну фігуру і тонку талію, і їй можна носити будь-яке вбрання, однак своє обличчя співачка серйозно зіпсувала.

Фанати пишуть, що крім пластичних операцій, королева шансону занадто захопилася і рясним макіяжем. Також вони помітили, що останні знімки співачка занадто сильно відредагувала, і колір обличчя і шиї на цих фотографіях сильно відрізняється. «Тут чудеса пластики играют большую роль», «Такое ощущение, что одели маску», «Искусственные лица в искусственном мире», «Можно только сочувствовать», - пишуть фолловери.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...