Фігуру Кім Кардаш'ян назвали "шкідливою". Що не так із "пісочним годинником" і чим худорлявість Кейт Мосс краща

Вчені Йоркського університету в Торонто Сара Маккомб і Дженніфер Міллз провели соціальне дослідження, яке встановило, що фігура типу "пісочного годинника" як у Кім Кардаш'ян більш "шкідлива", ніж худорлявість Кейт Мосс. Це пов'язано з тим, що жінкам складніше набути соковитих форм і тонкої талії, аніж просто стрункого тіла, передають Патріоти України.

Слова експерток передало видання Daily Mail. Вчені стверджують, що протягом останніх років соціальні медіа вплинули на ідеали фігури і викликали хвилю "трансформацій" серед жіночого населення. Студенткам у віці від 18 до 25 років запропонували порівняти свою фігуру з трьома представницями різних статур – "пісочного годинника", худорлявого та підтягнутого тіла.

Результати показали, що опитані відчули найбільший дискомфорт і самокритичність, споглядаючи на фігуру, як у Кім Кардаш'ян, Кайлі Дженнер та Бейонсе, адже просто схуднути легше, ніж набути пишних сідниць та грудей, паралельно з тонкою талією

"Дослідження показало, що жінки, які ідеалізували "пісочний годинник", почали більше критикувати себе через вагу, форми і тіло загалом. Важливо, що цей ефект проявився сильніше, ніж в опитуваних, які дивилися на худорляву фігуру", – йдеться в повідомленні.

Підбиваючи підсумки, організатори експерименту додали, що ідеал фігури, який зараз поширюється в соціальних медіа, а саме "пісочний годинник", – завдає шкоди жінкам, адже вони витрачають більше часу та енергії на те, щоб досягти пишних форм зірок.Це штовхає їх на виснаження організму тренуваннями, дієтами, операціями і т.д. Окрім цього, недосяжна для багатьох фігура може бути причиною надмірної самокритики і розчарування.

Коротко про зірок:

Кім Кардаш'ян – американська телевізійна зірка, модель, акторка, учасниця реаліті-шоу, підприємиця. Народилася 21 жовтня 1980 року в Лос-Анджелесі, Каліфорнія, в родині відомого адвоката Роберта Кардаш'яна та світської левиці Кріс Дженнер.

Кейт Мосс – британська супермодель. Працювала у таких компаніях, як Dolce & Gabbana, Gianni Versace, L'Oréal, Yves Saint Laurent. Дебютувала на екрані в документальній стрічці Models Close-Up, а потім у комедійному серіалі French and Saunders. Також випустила свою автобіографію "Історія Кейт Мосс".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...