"Філіп - хлопець непоганий": Стало відомо, хто звів Пугачову з Кіркоровим, але стосунки виявились приречені

До початку відносин між Аллою Пугачовою і Філіпом Кіркоровим має пряме відношення російський продюсер Барі Алібасов. Про це розповів співак Володимир Політов в ефірі одного з російських телеканалів, пише teleprogramma.pro, передають Патріоти України.

За його словами, все сталося через кризу у відносинах Пугачової з композитором Сергієм Челобановим в 1993 році. "Барі Алібасов на моєму дні народження подав ідею одружити Пугачову і Кіркорова. "Буде чудовий інформаційний привід. І Філіп хлопець непоганий", - сказав Алібасов. Так що Барі Алібасов був головним провокатором", - говорить Політов.

За його словами, Пугачова і Кіркоров спочатку ставилися до роману несерйозно, проте незабаром все змінилося. "Спочатку у них стосунки були понарошку. Потім переросли в справжні щирі стосунки", - каже співак. Як відомо, Пугачова і Кіркоров одружилися в 1994 році, проживши в шлюбі 11 років. У 2005 році стало відомо про їх розлучення. Кіркоров був її четвертим чоловіком. Зараз вона перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят від сурогатної матері. Також у неї є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...