Фінал телешоу "Холостячка-2": Злата Огнєвіч прийняла пропозицію руки та серця

Андрій став на одне коліно

Переможцем проєкту "Холостячка-2" став Андрій Задворний. Співачка Злата Огнєвіч зізналася йому в коханні та прийняла від нього пропозицію руки та серця, зазначають Патріоти України. Усі деталі того, як пройшов останній випуск популярного романтичного реаліті.

У фіналі "Холостячки-2" за перемогу боролися:

  • Дмитро Шевченко;
  • Андрій Задворний;
  • Роман Свечкоренко.

Артистка прийняла пропозицію Задворного

Першим, з ким зустрілася головна героїня проєкту в фінальному епізоді, був Свечкоренко. Чоловік вирушив додому ще в п'ятому випуску, щоб офіційно розлучитися, і лише в 11-му епізоді повернувся до "холостячки".

Він і Злата сходили на побачення. Конкурсант повідомив: його процес розлучення на фінальній стадії. Однак це не відігравало великої ролі, оскільки Огнєвіч визнала: Рома втратив дуже багато часу і їхні стосунки зовсім на іншому рівні, ніж з іншими фіналістами. У підсумку свій вибір вона робила серед двох учасників: Діми та Андрія.

Злата відпустила Романа

Із Шевченком і Задворним артистка провела неймовірні романтичні побачення у Лівані. Після цього на неї чекала не традиційна церемонія троянд, а одразу дві пропозиції руки та серця.

Перед глядачами Злата постала в розкішній весільній сукні з досить глибоким декольте.

Злата у весільній сукні

"Холотячка" відмовила Дімі, сказавши, що не впевнена в майбутніх серйозних стосунках із ним. Після таких слів Шевченко одразу пішов. Оператори зняли, як чоловік витирав сльози. Злата теж заплакала, коли стояла на самоті.

Дімі не вдалося перемогти в шоу
Андрій дуже зворушливо зізнався співачці в коханні. Він сказав, що хоче зробити її щасливою. Артистка відповіла йому: не всяка закоханість переростає у кохання. "Але моя переросла", – заявила зірка.
Злата відповіла Андрію "так"
Пара почала обійматися й цілуватися, чоловік одягнув своїй обраниці обручку на палець. Після цього до закоханих підбіг ведучий шоу Григорій Решетник і привітав головну героїню та переможця реаліті.


Андрій Задворний
Злата Огнєвіч на зйомках шоу.

Цікаві факти про "холостячку" Злату Огнєвіч:

  • Справжнє ім'я 35-річної знаменитості – Інна Бордюг, а Злата Огнєвіч – це її сценічний псевдонім.
  • Співачка народилася в Мурманську (РФ), але в 5-річному віці її родина переїхала до міста Судак (Крим, Україна).
  • Свої перші гроші Інна заробила ще в 10 років, зважуючи відпочивальників на пляжі. Вже з 14-ти вона почала співати для публіки, спочатку виступаючи в ресторанах.
  • Артистка працює не лише над сольним проєктом, а й була учасницею латино-бенду, а також вокалісткою Державного ансамблю пісні та танцю Збройних сил України.
  • У 2013 році Огнєвіч успішно представила Україну на "Євробаченні". Вона посіла у фіналі третє місце.



"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...