"Фірі Семенівні вже 86": Оля Полякова вперше розповіла про стосунки зі свекрухою (відео)

У новому відвертому інтерв'ю співачка Оля Полякова вперше розповіла про свою свекруху. Зірка запевнила, що з мамою чоловіка Вадима в них чудові стосунки, адже для жінки вона – найкраща невістка, передають Патріоти України.

Оля Полякова поділилася, що її свекрусі Фірі Семенівні вже 86 років. Проте зухвалу поведінку невістки жінка не засуджує, а всіляко вихваляє як дружину сина, так і їхніх спільних дітей – Марію та Алісу.

"У мене прекрасна свекруха. Справжня єврейська мама. У неї всі свої хороші: найкраща невістка, найрозумніші, найгарніші діти, і все, що ми робимо – найкраще", – наголосила Оля Полякова.

Вона додала, що її мама Світлана "класна" теща, але трохи інша, ніж свекруха Фіра Семенівна. "Моя мама трохи інша, вона трішки критикує, розповідає, що робити, куди йти, що правильно, що ні, як сидіти, як їсти, як дихати", – зазначила співачка.

До слова, між зятем і тещею непрості стосунки. Мама артистки переконана, проблема в тому, що Вадиму "хочеться показати, як його Оля слухає, і так само Олі хочеться показати, як чоловік у неї на побігеньках".

Цікавий поворот: Завдяки Меган Маркл бізнес її свекра короля Чарльза III пішов угору

вівторок, 23 квітень 2024, 14:38

Новий проєкт Меган Маркл, - американський фруктовий сад Rivera Orchard, який стартував 14 березня, мав несподіваний вплив на бізнес короля Чарльза III. Днями 42-річна герцогиня Сассекська розіслала першу продукцію свого нового лайфстайл-бренду, а саме ...

"Для нас важливо попри все": Ексдружина Потапа зізналася, чи спілкується їхній син з батьком і як реагує на скандали довкола репера

вівторок, 23 квітень 2024, 14:30

Ексдружина репера та продюсера Потапа, продюсерка Ірина Горова розповіла, у яких стосунках її 15-річний син Андрій перебуває з батьком. Як зізнається продюсерка, ніщо не може завадити спілкуванню Потапа з сином і вони зараз у чудових стосунках, переда...