Фронтмен "Бумбоксу" Андрій Хливнюк офіційно розлучається з дружиною

Андрій Хливнюк з дружиною Ганною

Фронтмен українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк офіційно розлучається з дружиною Ганною Копиловою. Так, 5 листопада у Шевченківському суді Києва було заплановано слухання про розірвання шлюбу музиканта та режисерки і артдиректорки видавництва. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19:30, зазначають Патріоти України.
Ганна - донька колишнього голови НАК "Нафтогаз Україна". І нібито саме вона була ініціаторкою розлучення. З Андрієм Хливнюком взяла шлюб 2010-го і за цей час народили двох дітей – сина та доньку.

Зауважимо, вперше про розрив стосунків подружжя стало відомо ще у лютому минулого року. Тоді телеведуча ТСН Соломія Вітвіцька намагалася дізнатися про це у самого Хливнюка. І ось його відповідь, яку вона опублікувала у своєму Телеграм-каналі: "Та це, блін, не ваша справа! Як би так зробити, щоб не послати вас? Це схоже на відповідь, чи не дуже? Ідіть в сраку".

Чи завів співак нові стосунки - невідомо. Але те, що вони були, напередодні підтвердила відома українська топ-модель Наталія Гоцій, яка нещодавно знялася в кліпі гурту "Бумбокс".

"Вже не романтичні стосунки, але ми у чудових, прекрасних стосунках двох дорослих людей, яких пов'язували романтичні стосунки", – прокоментувала модель.

На засідання суду Андрій Хливнюк та Ганна Копилова не приїхали – передали відповідні документи до суду, щоб справу розглянули без них.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...