Футболіст збірної України Зінченко вдруге став батьком - зворушливі фото

У сім'ї футболіста лондонського "Арсенала" та збірної України Олександра Зінченка сталося поповнення. Його дружина, телеведуча Влада Седан, народила дівчинку, передають Патріоти України.

Радісною новиною подружжя поділилося в Instagram, опублікувавши зворушливі знімки з новонародженою дитиною."Ласкаво просимо до цього світу, наша принцесо. 02.08.2023", – підписав світлини Сашко.

Ім'я новонародженої пара поки що не розсекретила. Зазначимо, що для Олександра і Влади це вже друга дитина. 1 серпня 2021 року у них народилася донька Єва. Пара одружилася навесні 2020 року.

"Це буде камбек": Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

субота, 28 вересень 2024, 9:56

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред но...

"Була рушійною силою": Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі

субота, 28 вересень 2024, 6:58

Королівські інсайдери стверджують, що принцеса Кейт намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Міддлтон привітала герцога Сасекського з днем народження, який відбувся 15 вересня. Як повідомляють н...