God Save the Queen! Королеві Британії - 95: ТОП-3 кумедні історії з Єлизаветою II, за які її будуть любити завжди

21 квітня королеві Великобританії Єлизаветі II виповнюється 95 років. За більш ніж 60 років правління про монаршу персону дійсно є, що розповісти. Та сьогодні замість фактів, раритетних фото або вікових таємниць Букінгемського палацу ми вирішили згадати три кумедні історії, в яких королева проявила відмінне почуття гумору і простоту. Адже через ці риси характеру нею захоплюються мільйони, передають Патріоти України.

Селфі з австралійськими спортсменками

Влітку 2014 року Ігри Співдружності (міжнародні комплексні спортивні змагання країн Співдружності націй) проходили в Шотландії. Звичайно, захід не обійшовся без візиту Єлизавети II. Королева прибула на захід в хорошому настрої і одразу ж подарувала світові справжню фотобомбу. Помітивши, як осторонь фотографуються австралійські спортсменки, вона поспішила до них і посміхнулася в камеру. Згодом селфі отримало шалену популярність у Твіттер, адже не кожного дня Єлизавета II раптом вирішує "зіпсувати" комусь фотографію.

Як туристи з США не впізнали Єлизавету II

У вересні минулого року ЗМІ у всьому світі гуділи про новий пранк жартівниця-Єлизавети II, адже те, як королева розіграла туристів з США, лише підкреслює її винахідливість і почуттям гумору.

Вся справа в тому, що в один з вихідних Єлизавета II прогулювалася біля шотландського замку Балморал у супроводі лише одного поліцейського. Там же на королеву раптом натрапили американські туристи, які прибули до замку якраз у пошуках щасливої можливості подивитися на когось з королівської родини. Оце, здавалося б, везіння! Але ні, вони не впізнали Єлизавету II без традиційних яскравих нарядів. Більш того, вирішили поцікавитися у бабусі, чи вона місцева, і чи можна у цих краях зустріти когось з монархів.

Королева уважно вислухала роззяв і ствердно відповіла, що вона місцева. Коли ж вони запитали, чи доводилося їй колись зустріти королеву, монарша особа в простому повсякденному одязі на повному серйозі відповіла, що ні разу: "Мені - ні. Не зустрічала. А ось цей полісмен зустрічав".

Як принцу Саудівської Аравії не терпілося вирушити на екскурсію навколо замку Балморал

Ще одну кумедну історію про королеву світу в своїх мемуарах подарував колишній британський посол в Саудівській Аравії Шерард Коупер-Коулз. Ні для кого не секрет, що Єлизавета давно і часто сама водить автомобіль, але як саме вона його водить - кронпринцові зі сходу довелося побачити на власні очі.

На прийомі у королеви кронпринц Саудівської Аравії виявив бажання ознайомитися з територією замку Балморал. Недовго думаючи, Єлизавета II посадила гостя до свого автомобілю, а сама сіла за кермо. За розповідями Коупер-Коулза, кронпринца вразила швидкість, з якою королева їхала шотландськими дорогами. При цьому Єлизавета II продовжувала розповідати гостю про ті чи інших локації, що нітрохи не відволікало її від водіння. Через якийсь час принц попросив перекладача передати королеві велике прохання - рухатися обережніше.

Цього року через траур по принцу Філіпу Єлизавета II відмовилася від традиційних святкових заходів. Чоловік королеви, герцог Единбурзький, помер 9 квітня на 99-му році життя. Його поховали в саду каплиці Святого Георгія, який також знаходиться на території фамільного замку.

Джерело: Апостроф

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....