"Гадки не мали": Стало відомо, чому Кейт Міддлтон не повідомила про рак принцу Гаррі і Меган Маркл раніше

Кейт Міддлтон не стала розповідати про діагностований у неї рак принцу Гаррі та Меган Маркл раніше. Генцог і герцогиня Сассекські дізналися про невтішний діагноз 42-принцеси Уельської вже в пʼятницю ввечері, 22 березня, як і увесь світ зі звернення Кетрін. Інсайдери пояснили, що все через "недовіру" королівської родини до своїх скандальних родичів, передають Патріоти України.

"Гаррі та Меган і гадки не мали, і дізналися про це приблизно тоді ж, коли і решта світу", – розкрило джерело, наближене до королівської родини. Його слова передає The Sun.

Після того, як Кейт Міддлтон розкрила, що в неї виявили рак і вона розпочала лікування хіміотерапією, принц Гаррі та його дружина зробили лаконічну заяву на підтримку принцеси. Вони написали: "Ми бажаємо здоров'я та одужання Кейт та її родині та сподіваємося, що вони зможуть зробити це в тиші та спокої".

Тим часом королівський коментатор Річард Фіцвільямс заявив, що скандальним членам королівської родини не розповідали про стан майбутньої королеви, тому що "їм не можна довіряти".

"Між братами існує глибокий розрив – це ми знаємо. Ми також знаємо, що вони, очевидно, не розмовляли протягом багатьох місяців, і причина, звичайно, полягає в тому, що протягом чотирьох років вони створювали нескінченні проблеми для королівської сім'ї, і тому їм не можна довіряти. Вільям не довіряє Гаррі та Меган, і я маю на увазі, що у нього є на це вагомі причини. Ми знаємо про це з шоу Опри, програми "Гаррі і Меган" для Netflix, серіалу "Запасні", а потім з інтерв'ю навколо його книги", – прокоментував Річард Фіцвільямс.

За його словами, Вільям і Кейт нібито побоювалися того, що Гаррі та Меган знову захочуть "монетизувати" їхні зв'язки з королівською родиною та використати інформацію про хворобу принцеси для власного заробітку.

Тим часом королівський автор Філ Дампір також розповів The Sun, що Гаррі і Меган знаходяться на "дні" пріоритетів Вільяма і Кейт.

"Стосунки між Вільямом і Гаррі перебувають на найнижчому рівні. Коли Гаррі приїхав до батька після того, як йому діагностували рак, Вільям міг би знайти час для зустрічі з ним, якби хотів спробувати примиритися, але він цього не зробив", – поділився Дампір.

Схожа ситуація виникла і на церемонії вручення премії Diana Legacy Awards, присвяченій пам'яті принцеси Діани. Незважаючи на спільне прагнення вшанувати пам'ять матері, брати запланували свої виступи на церемонії з різницею в кілька годин: Вільям виголосив промову особисто, а Гаррі доєднався до заходу онлайн уже після того, як його брат від'їхав. Цей факт підкреслив наявність напруги та відчуження між родичами.

Попри це, вважається, що Гаррі і Меган контактували з Вільямом і Кейт "приватно" в п'ятницю ввечері після того, як принцеса опублікувала відео-зізнання про свій недуг і лікування. Неясно, був це телефонний контакт чи відеодзвінок. Можливо, мова про коротке повідомлення про підтримку від Сассекських.

Стало відомо, чому Кейт Міддлтон не повідомила про рак принцу Гаррі і Меган Маркл раніше: вони дізналися тоді, коли і весь світ

39-річний принц Гаррі раніше називав Кейт "старшою сестрою, якої у нього ніколи не було". Однак їхні стосунки сильно зіпсувалися після низки скандальних подій, повʼязаних, зокрема, з Меган Маркл. Востаннє Кетрін зустрічалася з молодшим братом свого чоловіка після смерті королеви Єлизавети ІІ у вересні 2022 року, коли вони приєдналися до подружжя на прогулянці у Віндзорі.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...