"Галина була моїм другом, розумієте?": Болдуін виступив із зворушливою заявою після вбивства українки

63-річний Алек Болдуін, який після смерті оператора-Українки Галини Хатчінс страждає від переслідувань, не витримав і емоційно звернувся до людей. Дружина Болдуїна і мати його шістьох дітей Хіларія теж не стримувалася. Відео опублікував ресурс TMZ, зазначають Патріоти України.

Таке спонтанне бліц-інтерв'ю сталося в Манчестері, коли за Болдуїном і його сім'єю йшов натовп журналістів і місцевих жителів. Незважаючи на ситуацію і загострення емоцій Алек тримав себе в руках, а ось його дружина Хіларія була дуже роздратована.

Болдуін каже, що підтримує зв'язок з чоловіком Галини та їхнім 9-річним сином, адже вони із загиблою були друзями. "Галина була моїм другом. Другом, розумієте? У той день, коли я прибув до Санта-Фе, щоб почати зйомки, я запросив її на вечерю з режисером. Ми були дуже, дуже добре згуртованою командою, яка знімала фільм разом, а потім сталася ця жахлива подія, - висловився Болдуін.

Актор також додав, що виступає за більш жорсткі обмеження до використання зброї на зйомках. Але коментувати хід розслідування не має права.

Що сталося на фатальних зйомках

21 жовтня, на зйомках вестерну "Іржа" в штаті Нью-Мексико, США, на ранчо Bonanza Creek Ranch в Санта-Фе Алек Болдуін випадково поранив з реквізитної зброї двох людей. 42-річна операторка Галина Гатчинс померла в лікарні під час операції на шлунку, а 48-річний режисер-сценарист Джоуел Соуз отримав поранення в плече. Зараз його життю нічого не загрожує.

Зброя виявилася заряджена одним бойовим патроном, який розірвався в стовбурі і осколками поранив людей. Реквізит в руки актора потрапив від асистента режисера, якому в свою чергу його видав фахівець зі зброї. Розслідування смерті Галини триває.

Що відомо про Галину Хатчінс

Галина Хатчінс (у дівоцтві Андрусевич) народилася в Житомирській області в 1979 році, трохи помандрувала по колишньому Союзу з батьком-військовим, але потім повернулася до Києва, де отримала журналістську освіту.

Вона займалася документалістикою в Британії в якості журналіста-розслідувача. Пізніше перебралася в США, де в 2015-му закінчила Американський інститут кіно, після чого зайнялася постановкою художніх фільмів.

У 2013-му У Галини і її чоловіка Метью народився син Андрос. 21 жовтня 2021-го Галина трагічно загинула в Нью-Мексико на зйомках фільму "Іржа".

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....