Гаряча красуня: Учасниця "Холостяка-11" позувала у бюст'є та трусах (фото)

Учасниця 11-го сезону шоу "Холостяк" – Джессіка Чегі – любить зніматися у пікантних фотосесіях. В Instagram красуня опублікувала гарячі кадри із нових фотозйомок, передають Патріоти України.

Перед об'єктивом камери Джес постала у звабливому луці. На ній був чорний бюст'є із золотою бретелькою, чорні високі труси, капронові колготи із ромбами та чорні високі рукавички. На одну руку вона повісила золотий ланцюжок.

Волосся Чегі було акуратно укладене, а на обличчі акцент був зроблений на очах. Джессіка продемонструвала свою струнку та сексуальну фігуру. До речі, їй дуже пасують подібні образи. В них вона має дуже ефектний вигляд. "Ми завжди знаходимося між колишнім та майбутнім. Сьогодення нас мало займає. Нам краще знову від ностальгії до надії. Від втрати до мрії. Ми завжди затиснуті між двома відсутніми хвилями", - написала під світлинами красуня.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...