"Гаряча штучка": Ілона Гвоздьова в трусиках показала, як зустрічала чоловіка після довгої розлуки

Українська танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова опублікувала в Instagram відео, на якому танцює в дверному отворі в топіку і трусиках, зазначають Патріоти України.

"Саме так я зустріла довгоочікуваного чоловіка після довгого розставання. Дівчата, намагайтеся частіше приводити своїх коханих в приємний шок. Адже саме такі моменти в житті змушують грати вашу кров, зближують один одного і ще більше закохують один в одного. Будьте гарячими штучками", - підписала ролик Гвоздьова.

Настя Каменських у спокуслівій сукні похвалилася довгими ніжками"Ілоно, яке ж у вас божественно красиве тіло! Захоплююся", "Дуже жарко", "Ого, сміливо", "Вау", "Яка ти прекрасна", "Крутишка", "Пожежа", "Сексі", "Від вас виходить вогонь, грація, жіночність і краса у всьому", "Досить спокусливо", - пишуть шанувальники в коментарях.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...