"Гаряча штучка": Індійській моделі запропонували... 200 верблюдів за згоду вийти заміж (фото)

Індійська модель Ішита Гупта отримала незвичайну пропозицію руки та серця. Як повідомляє видання Daily Star, за її згоду одружитися заможний шанувальник, з яким вона зустрілася в онлайн-додатку для знайомств, пообіцяв подарувати коханій 200 верблюдів, передають Патріоти України.

Проте Ішита відповіла відмовою. Частково тому, що хоче вийти заміж з любові, а не з матеріальних міркувань. А частково — тому, що не знає, як доглядати верблюдів і де їх тримати. Хоча Гупта має власну ферму, де живуть тварини — серед них кінь, кролики, корова та інші.

«Я не зацікавлена у верблюдах, попри те, що люблю всіх тварин. Верблюди — це вид, який заслуговує на кращий догляд, а в мене немає великого досвіду», — сказала вона.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...