Гарячий брюнет із буйною шевелюрою: Ектор Хіменес-Браво показав, який мав вигляд у 19 років (фото)

Головний суддя шоу "МастерШеф" і відомий колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, який він мав вигляд у 19 років. Ведучий прийняв "естафету" від Дмитра Гордона і поділився знімком 30-річної давнини. Своє фото Хіменес-Браво опублікував в Instagram, передають Патріоти України.

Кулінар поділився з фанатами архівною світлиною, на якій він зображений в молодості. У 19 років Хіменес-Браво був гарячим брюнетом з густою шевелюрою. На фото майбутній кулінар виглядає зовсім юним, він позує в теплому светрі з кумедним принтом і виглядає безтурботним.

"Hello з 1991 року. Побачив фото Дмитра Гордона. Приймаю цей флешмоб! Дивись, як ми змінювалися за стільки років, як ніби один день пройшов, так? Як кажуть — люди як вино, з віком тільки краще", - написав шеф-кухар під своїм архівним фото.

Шанувальники прийшли в захват від знімка юного Хіменеса-Браво. Вони пишуть, що кулінар був "гарячим" ще з молодості. "Який гарненький на фото", "красивий хлопець!! Колись був чорнявий!!!", "Стрункий красунчик!", "Я закохалася", - шанувальниці засипали кулінара компліментами.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...