Гарна блондинка, як і мати: Оля Полякова показала свою молодшу дочку-іменинницю (фото)

5 жовтня молодша дочка Олі Полякової відзначає свій перший ювілей - дівчинці виповнюється 10 років. Зіркова мама публічно привітала іменинницю і показала фотографії Аліси, яка називає себе "Валерчиком", передають Патріоти України.

Співачка опублікувала в Instagram серію знімків дочки з обличчям, "яке не схвалило б суспільство" і тепло до неї звернулася. Полякова зазначила, що любить будь-яку "пику" своєї дівчинки, тому що в них вся вона - непокірна, творча і самобутня.

"Моя Амазонко! Така унікальна, смілива, чесна, безстрашна, юморна, талановита дівчинка! Ти як вітер, непередбачувана і свіжа, здатна своєю силою перевернути все на своєму шляху, завжди, з раннього дитинства знаєш, чого ти хочеш, і іншого не пропонувати, - написала співачка. - Люблю тебе, мій коханий Валерчик".

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...