Гарна навіть у мішку з-під картоплі: Вражаючі фото Мерілін Монро, про які мало хто знає

Кар'єра Мерілін Монро була не дуже довгою, але все ж ця красива дівчина встигла знятися не лише в десятках фільмів, але і в безлічі фотосесій. Серед робіт Мерілін можна зустріти і зйомки в купальниках, ню-портрети, і фотосесії в розкішних сукнях, але найбільше дивує одна незвичайна і чомусь маловідома світлина 1951 року, передають Патріоти України.

Тоді 24-річна Монро позувала для Ерла Тайзена, фотографа журналу Look, в мішку з-під картоплі. Чому молода зірка кіно одягла таке вбрання, існує кілька версій.

Одна з історій свідчить, що Монро піддалася критиці через провокаційну червону сукню, в якій вона з'явилася на вечірці, яка відбувалася в готелі Beverly Hills. Вбрання мало глибоке декольте, що викликало обурення у журналістки, яка теж була присутня на тій вечірці. Нібито жінка назвала Монро "дешевою і вульгарною", а також сказала, що акторка мала б ліпший вигляд у мішку з-під картоплі, ніж в цьому вбранні.

Ситуація спонукала студію Twentieth Century Fox, на яку працювала Монро, скористатися цією історією і організувати фотосесію, в якій молода акторка дійсно позувала в мішку з-під картоплі. Швидше за все, в цьому разі вбрання було зшите художником з костюмів Вільямом Травіллом, який також створив для Монро її культові образи в восьми фільмах, включно з рожевою атласною сукнею у фільмі "Джентльмени віддають перевагу білявкам" і розвіювану білу сукню в фільмі "Сверблячка сьомого року".

Друга версія історії говорить, що хтось (невідомо хто) сказав, що Монро була б чудовою навіть в мішку з-під картоплі. Після такого коментаря студія Twentieth Century Fox вирішила організувати фотосесію, щоб довести, що це правда.

Хай там як, сукня з мішковини мала чудовий вигляд на акторці, і вона в будь-якому разі вийшла із ситуації переможницею, зважившись на таке знімання, адже фото в цьому образі були у всіх газетах країни. Саме вбрання було досить коротким, з написами Idaho potato (картопля Айдахо) і торочкою. Образ зірка доповнила кольє, укладанням, червоною помадою і босоніжками на платформі.

А ось, що стосується фермера з Айдахо, у мішку з-під картоплі якого позувала Монро, так після цього знімання його продажі чудово виросли. На знак подяки за таку рекламу фермер надіслав акторці мішок картоплі у подарунок. Але сама Мерілін розповідала потім, що картоплю на студії просто розтягнула її команда, а їй самій нічого не дісталося.

Також цей образ голлівудської білявки залишив свій відбиток і в моді. 2012 року дизайнери Доменіко Дольче і Стефано Габбана явно надихнулися образом Монро, коли створювали свою весняно-літню колекцію на 2013 рік. Кілька моделей під час показу продемонстрували саме сукні, що дуже нагадували вбрання Мерілін. Хоча самі дизайнери заявили, що надихалися Сицилією.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...