Гаррі вирішив зекономити? Що отримала Меган Маркл у якості подарунка від чоловіка на 40-річчя

4 серпня Меган Маркл виповнилося 40 років. Герцогиня Сассекська не стала влаштовувати великого торжества на честь цієї події, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Зазначається, що на свято в будинку Меган Маркл і принца Гаррі в Монтесіто були запрошені близько 60 осіб. Втім, на заході також був присутній відомий американський телеведучий Колін Коуї, який розважав публіку. А ось принц Гаррі не зробив розкішних подарунків своїй дружині. Він вручив їй на ювілей тільки великий торт з прикрасою у вигляді живих квітів.

Журналісти вирішили, що, найімовірніше, подружня пара відмовилася від галасливої вечірки через крихітну дочку, якій ще немає 2 місяців. Швидше за все, Меган Маркл прийняла рішення влаштувати скромну і нетривалу вечірку, щоб якомога швидше повернутися до дочки.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...