Герцог завдає нового удару: Принц Гаррі звинуватив королівську сім’ю у відсутності підтримки у важкий для нього період

Принц Гаррі завдав нового удару по британській королівській родині. Герцог Сассекський звинуватив своїх родичів у тому, що не знайшов у них підтримки після повернення зі служби в Афганістані. Крім того, він знову заявив, що ніхто з членів сім'ї не хотів говорити з ним про ту травму, яку він отримав після загибелі матері, принцеси Діани, передають Патріоти України.

Усе це, і багато чого ще, молодший син короля Чарльза III наговорив в інтерв'ю, яке стримінгова компанія Netflix показала вранці 30 серпня перед прем'єрою 5-серійного документального фільму "Серце нескореного".

Міні-серіал присвячений "Іграм нескорених". У ньому більше розповідається про поранених ветеранів, які брали участь у цих змаганнях, ніж про Гаррі. До речі, Меган Маркл лише ненадовго з'являється в кількох сценах, щоб підтримати чоловіка. Ось найяскравіші цитати герцога Сассекського з нового інтерв'ю.

1. Про смерть його матері, принцеси Діани:

«Я втратив маму в такому юному віці, що ніколи не усвідомлював, яку важку травму я отримав. Це ніколи не обговорювалося в сім'ї, і я особливо про це не говорив і придушував у собі це, як зробила б більшість інших молодих людей. Коли все це стало виходити назовні, мене немов кидало від стіни до стіни. І я не міг зрозуміти, що зі мною відбувається. Я страждав замість того, щоб бути молодим».

2. Про перше визнання своєї травми:

«Тільки коли мені виповнилося 28 років, я вперше усвідомив, що зі мною щось не так. Емоції почали виходити назовні, а потім раптом мене немов струснули, і почався хаос… І я думав: «Як, чорт забирай, мені це стримати всередині?» Мені хотілося залізти в скляну банку, але залишити її відкритою. Мій терапевт сказав мені: «Ви приймаєте тільки те, що входить, а все інше нехай відскакує».

3. Про повернення з Афганістану 2008 року:

«Найбільшою проблемою для мене було те, що ніхто з оточуючих не міг мені допомогти. У мене не було тієї структури підтримки, цієї мережі або тієї експертної ради, яка допомогла б визначити, що насправді зі мною відбувається».

4. Про свої проблеми з психічним здоров'ям:

«На жаль, як і більшість із нас, я вперше задумався про терапію, коли лежав на підлозі в позі ембріона. У такий момент ми шкодуємо про те, що не намагалися виправити деякі з речей у нашому житті раніше. Тоді приходить розуміння — це те, що я дійсно хочу змінити».

5. Про свою особистість:

«Що мені робити? У будь-який день? Я батько двох дітей, які молодші трьох років, у мене є пара собак. Я одружений. Я є покровителем-засновником Invictus Games Foundation. Є багато того, що я маю робити, але сьогодні все має бути присвячено Invictus».

6. Про свого сина:

«Коли я говорю зі своїм сином Арчі про те, ким він хоче стати, коли виросте, він іноді відповідає, що космонавтом, а іноді — пілотом. Але я нагадую йому: «Неважливо, ким ти хочеш стати, коли виростеш, головне — твій характер».

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...