Геть і не соромиться! Сумська показала епічне фото, на якому за спиною чоловіка цілується з коханцем Борисюком


Легендарна акторка, народна артистка України Ольга Сумська показала своїм фанатам доволі епічне фото, передають Патріоти України.

В Instagram-stories артистка розмістила світлину, на якому за спиною у чоловіка Євгена Паперного цілується з коханцем Віталієм Борисюком.

"Поки чоловік повернувся до колеги, поцілунок з коханцем… Історія одного фото…" – поділилася Ольга та додала, що знімок зроблено 1991 року на банкеті після прем'єри вистави "Кандід".

Нагадаємо, Ольга та Євген були у шлюбі майже п'ять років та виховували спільну доньку Антоніну. Втім, невдовзі Сумська зустріла у театрі Віталія Борисюка. У них почався бурхливий роман. Історія їхнього кохання зародилася під час репетицій 14 лютого 1991 року. Так, вранці Ольга знайшла на своєму гримерному столику шоколадне серце, а в ньому записку "Приходь завтра до мене, я з'їм тебе, як ти цей шоколад". Саме тоді акторка зрозуміла, що закохалася.

Ольгу спершу мучило відчуття провини. Зірка багато плакала, але коли зрозуміла, що їй добре із Віталієм, пішла від чоловіка. Сумська розлучилася з Паперним та розпочала щасливу історію з Віталієм. Вони живуть у шлюбі вже 25 років.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...