Гігантський спадок Леоніда Куравльова дістанеться тим, хто зжив його зі світу? Хто отримає більше 100 мільйонів рублів

Легендарний актор Леонід Куравльов, який помер у хоспісі, залишив по собі заповіт, за яким його майно має бути в рівних частках передано дітям — 44-річному синові Василю та 59-річній дочці Катерині. Що їм дістанеться, з'ясували журналісти КП, передають Патріоти України.

Виявляється, після смерті дружини Ніни (вона пішла з життя 10 років тому) артист жив у 5-кімнатній квартирі в самому центрі Москви — у Будинку на набережній — з вікон видно Москву-річку, Храм Христа Спасителя. У під'їзді лише 22 квартири — по 2 на майданчику. Подібна квартира з аналогічним метражем у цьому будинку коштує від 82 млн. рублів.

Також у Куравльова була дача у далекому Підмосков'ї — ще з радянських часів - вартістю близько 10 млн. рублів. Відомо, що рішення про те, щоб відправити народного артиста до пансіонату для літніх людей, було прийняте на сімейній раді минулого літа. Тоді Василь пояснював це рішення так: «Ми непокоїлися, що не можемо йому забезпечити необхідну рухову активність у домашніх умовах».

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...