Глибоке декольте та золоті ланцюги: Настя Каменських показала, у чому запалюватиме в новорічну ніч і вразила фанів (фото)

Популярна співачка Настя Каменських, яка раніше розповіла, чому заздалегідь святкує Новий рік, ретельно продумує святковий образ, заздалегідь обирає вбрання та аксесуари, особливо для виступів і телепроеєктів, передають Патріоти України.

У новорічному шоу «Маска», зірковим детективом якого є, Настя виблискуватиме у прямому та переносному значенні. Вона приготувала два різні образи — брюнетки та блондинки. Відповідно — і вбрання під них.

Каменських розсекретила один із образів. Це провокаційна міні-сукня з відкритими плечима та декольте, високим вирізом на нозі. Воно декороване золотими ланцюжками. Доповнюють образ оригінальне взуття на прозорих підборах, сережки-кафи, каблучки та ланцюжок на шиї.

Друге вбрання співачка поки тримає в секреті.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...