Голлівудський актор з українським корінням Лієв Шрайбер приїхав до Києва

Голлівудський актор Лієв Шрайбер вирішив відвідати Київ. Раніше він вже приїжджав до Львова, де застав повітряну тривогу, передають Патріоти України.

Сьогодні вранці Шрайбера зустріли на київському вокзалі. Відомо, що Лієв займається створенням окремого військового госпіталю для поранених українських захисників і захисниць. Також він надає психологічну допомогу тим, хто перебуває на передовій, захищаючи нашу країну від російських окупантів.

Саме з цією місією він і відвідав в черговий раз Україну. "Одна з платформ, яку я підтримую, називається Ukraine Needs You. Вона надає цілодобові психологічні консультації українцям. Мені здається, в цей складний час дуже важливо говорити один з одним", - сказав актор в ефірі телемарафону.

Крім того, за час війни в Україні побували й інші голлівудські зірки. Наприклад, Анджеліна Джолі, Шон Пенн, Бен Стіллер і багато інших.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...