Головне знамениті вуса нафарбувати: Павло Зібров готується до весілля

Павло Зібров

Український співак Павло Зібров готується до весілля доньки Діани. Наступного року дівчині виповниться 25 років і вона планує вийти заміж за хлопця, з яким вже тривалий час зустрічається, зазначають Патріоти України.

Зірковий татусь розповів, що донька завжди поруч із ним, тому її вітатимуть з 25-річчям не лише друзі та рідні, а й колеги.

Павло Зібров про день народження та весілля доньки

Артист наголосив, що день народження дитини – це завжди велике свято для сім'ї: "Діана в шоу-бізнес вже влилась, вона мій піар-директор, а коли треба – то і перукар, і візажист, і SMM-спеціаліст. Не буду казати, що плануємо запросити 100 людей. Ні, головне не кількісно, а якісно".

Також у 2022 році у сім'ї Зібрових має бути ще одна велика подія. Діана вже 5 років зустрічається з бізнесменом Андрієм Іщенком, декілька років заручена з ним. Однак весілля ніяк не можуть зіграти через карантин.

Діана Зіброва та Андрій Іщенко / Фото з інстаграму бізнесмена

"Думаю, у 2022 році ми нарешті його зробимо. У нас 2 роки пандемія. Ми тільки намітили – обірвалося, червона зона – обірвалося. Не хочеться, щоб там було 20 чи 30 гостей. Хочеться трохи більше, щоб і друзі з шоу-бізнесу прийшли. Ми вже знаємо, яка в Діани буде сукня, які обручки – це дизайнерська робота, бо вона все-таки в колі митців виросла", – поділився Зібров.


В США померла знаменита американська кінорежисерка Елеонор Коппола

середа, 17 квітень 2024, 1:45

Американська режисерка Елеонор Коппола померла у п'ятницю, 12 квітня, у своєму будинку в Резерфорді, штат Каліфорнія. Їй було 87 років. Про це повідомляє The Guardian . Наразі невідомо, що саме стало причиною її смерті, але за словами представника її...

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...