"Голубка миру обіср*на": Ані Лорак після скасування концертів у РФ вирішила виправдатися за зраду України

Ані Лорак мовчала понад рік про війну, але коли під загрозою опинилися її концерти в РФ забила на сполох. Артистка спробувала виправдатися за своє рішення жити та працювати в Росії, натякнувши на те, що їй не дав вибору український уряд, передають Патріоти України.

Після того, як у РФ пройшла чутка, що українська співачка Ані Лорак переказувала гроші на допомогу ЗСУ, було скасовано її концерт у Краснодарі, і під загрозою опинився виступ у Воронежі. Це й змусило зірку розповісти правду, продовжуючи жалюгідні спроби відсидітися на двох стільцях.

Ані Лорак розкрила причину, чому переїхала до РФ

В особистому акаунті в Інстаграм російською мовою Кароліна Куєк, що родом із українського міста Кіцмань, Чернівецької області, опублікувала велику заяву. Вона розповіла, що у ЗМІ поширюють фейкові звинувачення та наклеп про неї. Незважаючи на те, що вона називає себе українською співачкою і пишається своєю спадщиною та культурою, додаючи, що представляла Україну на "Євробаченні", все ж таки вона була змушена продовжувати кар'єру в РФ.

"У 2014 році деякі політичні діячі в Україні хотіли використати мене у своїх цілях, з чим я не могла погодитися. В результаті я опинилася в дуже незручній ситуації і зіткнулася з негативними наслідками у своєму житті, про які знає лише моє найближче оточення. Мені надали лише два варіанти: "Або ти граєш у нашу гру, роблячи те, що ми тобі говоримо, або ти не співатимеш у цій країні, - зазначила Ані Лорак.- Ультиматум уряду моєї власної країни, який притиснув мене до стіни, став тим переломним моментом, який підштовхнув мене до переїзду до Росії, де я була прийнята і продовжувала рости як артист, отримуючи визнання по всьому світу. Незважаючи ні на що Україна завжди в моєму серці".

Вкотре співачка зазначила, що вона за мир і проти будь-яких форм насильства. При цьому Ані Лорак досі не називає речі своїми іменами, говорячи про "конфлікт". Також вона поспішила повідомити, що "НІКОЛИ" не надавала військової допомоги, а займалася лише гуманітарними місіями, причому незалежно від національності. Тобто артистка могла надавати підтримку як українським, так і російським сім'ям.

У будь-якому випадку, висловитися більш ніж через рік з початку війни Ані Лорак змусили не смерті українців, а складності з концертами в Росії. У коментарях під постом можна побачити величезну кількість повідомлень від українців, які не в змозі прийняти слова зірки, яка зрадила свою батьківщину і заворушилася лише тоді, коли виник ризик залишитися без заробітку.

"Мій коментар був видалений. Не подобається вам правда, а я повторюся ще раз! Огидно читати ваші виправдання! Це ваш усвідомлений вибір служити вбивцям! Кров українців на ваших руках і на вашій совісті теж!", "Як зручно сховатися за словом "конфлікт", "Ну ти ж це пишеш, щоб тобі не скасовували концерти в Росії", "Вибір є завжди і він давно зроблений на користь ворога. В Україні вже ніколи тобі не будуть раді», «Не нашим і не вашим. Жодної позиції… готова просто заробляти де вигідніше. Дуже низько. Жодної щирості та співпереживання, одні слова", "Якою ж гнилою людиною вона виросла. Не може вибрати бік, не може назвати війну війною. Втратила брата на війні, а обрала російські рублі. Лицемірство найвищого рівня. Вже переїхала б до Іспанії і почала б все спочатку, і допомагала Україні. А так "голубка миру" обісрана залишилася. Дивна людина", - пишуть користувачі Мережі.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...