"Готує найсмачніші вареники і олів'є! Люблю її": Розлучений Слава Дьомін показав, хто для нього найближчий

38-річний радіоведучий Слава Дьомін рік тому закінчив 13-річні стосунки зі своєю дружиною. З тих пір він гордо носить статус холостяка і інтригує шанувальників новими романами. Між тим його серце все ж невільне. Важливе місце в житті Дьоміна займає жінка, яка свого часу замінила йому маму, передають Патріоти України.

Йдеться про бабусю ведучого, Галину Яківну, якій сьогодні виповнилося 92 роки. Дьомін привітав свою бабусю в Instagram, адже вона - прогресивна жінка, вміє користуватися соціальними мережами, і обов'язково прочитає теплі побажання від онука.

"Моїй бабусі сьогодні 92!!! І вона дуже прогресивна! Вміє користуватися Ютюбом, підписана на мене в Інстаграм і прочитає цей пост і ваші коментарі, у неї Айфон, яким вона навчилась користуватись тільки 4 місяці тому. Інколи у вайбері від неї приходять повідомлення накшталт "дате елутаалс" і я розумію, що вона намагалась розібратись як відправити голосове. А ще Галина Яківна готує найсмачніші вареники і олів'є! Люблю її❤️", - пише Дьомін.

Також ведучий показав винуватицю торжества на ніжному сімейному селфі, і похвалився роликом, де вона відправляє йому повітряні поцілунки.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...