Готує тільки каву: Тіна Кароль показала свій будинок і зізналася, з ким живе (відео)

Тіна Кароль показала свій заміський будинок у Зазим'ї під Києвом і показала, як і з ким живе. Відео опубліковано на YouTube-каналі артистки, передають Патріоти України.

На першому поверсі розташована простора кухня. Тут Тіна сама готує в основному каву. Кілька місяців тому співачка відмовилася від м'яса і віддає перевагу рослинним білкам. Тому бере з собою горіхи, ягоди.

«Я не вмію готувати. Збираю собі їжу з того, що мені готують. А недавно навчилась робити солону лохину, це дуже смачно», — розповіла Кароль.

На кухні у великій клітці живе папуга Аркадій. На другому поверсі — спальні, її і сина Веніаміна. Ремонт ігрової кімнати робився, ще коли син співачки був маленьким, меблі і обстановка підлітку вже не підходить. «Звичайно, треба все вже переробляти. Так швидко час летить», — сказала Тіна.

Зараз Веніамін вчиться в Лондоні, приїжджає до мами на канікули. Разом вони провели карантин, подорожували Карпатами.

У кімнаті співачки велике місце займає гардеробна. За словами артистки, основне місце в ньому займають концертні вбрання, одяг і взуття для зйомок. Камера впіймала кілька нових коробок і епатажний ультра-синій наряд.

Виявилося, це костюм від дизайнера Леді Гага. Тіна замовляла його для нового кліпу. За словами співачки, костюм відправиться назад, оскільки не підходить їй.

Тіна розповіла, що восени планує поїхати в Непал, до підніжжя гори Еверест. Там вона планує піднятися до певної висоти пішки, а на саму вершину — на вертольоті. А головне питання: «Де ж Дан Балан?», Тіна залишила без відповіді.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...