Гравець "Шахтаря" зробив тату на честь новонародженої доньки. Однак аналіз ДНК показав, що дитина не його

Гравець "Шахтаря", бразилець Вінісіус Тобіас зробив тату на честь новонародженої доньки, але дитина виявилася не від нього, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Правий захисник "Шахтаря" вирішив відзначити подію нанесенням тату з ім'ям дитини (Майте) та написом "Я люблю тебе". Однак колишня дівчина футболіста повідомила в Instagram, що дитина не від Тобіаса.

Вінісіус Тобіас та блогерка Інгрід Ліма

Ліма написала, що вони з Тобіасом остаточно розійшлись ще до народження дитини, 8 жовтня. І розходились до того. І в цей період нові стосунки були як у неї, так і у Вінісіуса, який два роки виступав за резервну команду "Реала" на правах оренди. Також вони іноді бували разом.

"Ми з Вінісіусом певний час не були разом. За цей час у мене були стосунки з іншим і у нього теж. Ми обоє продовжували жити своїм життям. Тим часом з’явилася Майте. Ми вирішили зробити ДНК-тест. Майте не є дочкою Вінісіуса. Я щиро прошу вас припинити нападати на нього. Ми вже мирно обговорили", – написала блогерка. Хто батько її новонародженої дівчинки, вона не повідомила.

Наразі в облікових записах Instagram Вінісіуса та Ліми відсутні спільні фото. Сам Тобіас не коментував заяву своєї колишньої дівчини та не казав, що робитиме із тату.

Впала в кому і могла лишитися без руки: Акторка Тишкевич розповіла подробиці операції, яку перенесла через невідому інфекцію

субота, 19 жовтень 2024, 11:56

Українська акторка, відома ролями у серіалах Недоторкані, Ніщо не трапляється двічі, Жіночий лікар Катерина Тишкевич поділилася подробицями операції, яку перенесла майже рік тому через невідому інфекцію, передають Патріоти України. Катерина тривалий ча...

Гравець "Шахтаря" зробив тату на честь новонародженої доньки. Однак аналіз ДНК показав, що дитина не його

субота, 19 жовтень 2024, 9:32

Гравець "Шахтаря", бразилець Вінісіус Тобіас зробив тату на честь новонародженої доньки, але дитина виявилася не від нього, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. . Правий захисник "Шахтаря" вирішив відзначити подію нанесенням тату з ім'я...