"Гріло моє серце": Українка на "Місіс світу" оскандалилася через ручкання з росіянкою (фото)

У США відбувся конкурс Ms.World International 2023 ("Місіс Світу 2023"), в якому перемогу здобула 36-річна уродженка Херсона Ірина Безсмертна. Під час оголошення результатів вона трималася за руки з росіянкою. Світлини з конукурсу українка виклала на своїй сторінці в Інстаграм, передають Патріоти України.

Конкурс, у якому за корону "Місіс світу 2023" змагалися понад сотня претенденток, проходив у Маямі. Дві росіянки разом з українкою потрапили до п'ятірки найкращих, а під час оголошення результатів українка тримала одну з них за руки.

Ірина Безсмертна представляла на конкурсі не Україну, а США. "У фіналі конкурсу Ms World International 2023 я представлятиму заміжніх жінок Америки. Злітаються дівчата з усього світу! А мені дуже пощастило, що конкурс проходитиме в Маямі в 15 хвилинах від нашого будинку", — писала вона в соцмережі.

На конкурсі жінка позиціонувала себе як українку, зокрема, демонструвала прапор України. В соцмережі вона позначила себе "From Ukraine".

Після перемоги Безсмертна розмістила в соцмережах допис російською мовою про те, що вона "неймовірно горда бути українкою, яка представляє США на світовому рівні".

"Нова Місіс Світу! Це Перемога! Головна корона наша! Я неймовірна горда бути українкою, яка представляє США на світовому рівні і завоювати головну корону! Дуже символічно – у День прапора України та напередодні Дня Незалежності! У найвизначніший момент, я дивилася на українські прапори у перших рядах – це гріло моє серце і давало підтримку! Незважаючи на те, де ти опинився, важливо не забувати, хто ти і з чого розпочався твій шлях", – написала жінка.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...