Гроші не пахнуть? Ротару, Барських, Лорак і Лобода - українські артисти їдуть на фестиваль "Нова хвиля" в Росію

19-го серпня в Сочі (Росія) стартує музичний фестиваль Нова Хвиля, і традиційно українські гастролери відправляються на російський фестиваль, виступати з російськими артистами-кримнашистами і любителями "ЛДНР", зазначають Патріоти України.

На офіційному сайті фестивалю вже є перелік виступаючих, серед яких цього року більше учасників з України. "Я назву планету ім'ям твоїм! Від радості наближення Нової Хвилі 2021 і від того, що Софія Ротару виступить на нашій сцені на концерті на честь відкриття конкурсу - 19 серпня. До швидкої зустрічі!",- йдеться в постері Нової Хвилі на офіційній сторінці фестивалю в Instagram.

false

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Моя рідна Україна!": любителька Росії Лобода підтвердила концерт в ОдесіСвітлана Лобода, яка влаштовує концерти в Одесі за "космічними цінами", виступить відразу 3 рази на "Хвилі": "Алло! Ми так нудьгували! Але вже зовсім скоро зустрінемося, до того ж - не випадково! Тому що LOBODA увійде до складу журі конкурсу Нова хвиля 2021 і візьме участь в трьох концертах: творчий вечір Діми Білана - 20 серпня, концерт членів журі – 22 серпня, концерт прем'єр в третій день конкурсу – 24 серпня", - пишуть представники фестивалю.

false

Крім того, на фестивалі виступить Мaruv, яка зібралася з туром по Україні в 2022 році, група ARTIK & ASTI, Ані Лорак, Макс Барських. Поки що оголосили ще не всіх учасників фестивалю.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖMaruv зізналася, коли влаштовує концерт у Києві та тур Україною

Нагадаємо, організатор Нової Хвилі Ігор Крутой не розглядає можливість повернення Нової Хвилі в Юрмалу, яку покинув з початком агресії Росії в Україні.

Як відомо, з 2002 по 2014 рік нова хвиля проводилася в латвійському курорті Юрмалі, а з 2015 року, після анексії Криму, конкурс проходить в Сочі. Ідея конкурсу належить композиторам Ігорю Крутому і Раймонду Паулсу.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...