Гроші не тхнуть? Ірина Шейк прорекламувала російський бренд, який шиє одяг в окупованому Луганську

упермодель російського походження Ірина Шейк, яка мовчить про агресію Росії проти України, знялась у рекламі російського бренду одягу Gloria Jeans. Відео про це оприлюднили в Іnstagram бренду, передають Патріоти України.

Росіянка не озвучує прямо свою позицію щодо війни Росії в Україні. Вона не засуджувала російську агресію, а лише 1 березня 2022 року оголосила, що донатитиме ЮНІСЕФ та українському Червоному Хресту.

Наразі вона стала обличчям бренду Росії, який продовжує своє виробництво в окупованому українському Луганську. Проте рекламу цього бренду знімали у Лос-Анджелесі.

«Ця рекламна кампанія присвячена перевтіленню бренду та відображає нову сторінку у нашій більш ніж 40-річній історії», – підписали відео з Шейк Gloria Jeans. На заході російське походження супермоделі намагаються ігнорувати і продовжують з нею співпрацю.

Нагадаємо, Ірина Шейк знялася для відомо британського журналу Vogue у білизні українського бренду Zhilyova. Користувачі соцмереж негативно відреагували на цю новину:

  • Другий рік війни, а в світовому журналі – Шейк?
  • Жесть. Таке відчуття, що світ не те, що втомився від війни, а просто забув про те, що Росія робить з Україною.

Нагадаємо, що раніше Шейк публікувала в Instagram фото, на якому вона лежить в ліжку з книжкою про російського президента Володимира Путіна.

"Я бачила все це з екшн-камери": Відома українська акторка розповіла про загибель чоловіка на фронті та як дає раду своєму горю

вівторок, 30 квітень 2024, 0:55

Українська акторка Надія Хільська розповіла про загибель свого чоловіка, актора Олексія Хільського, який пішов з життя 17 серпня минулого року, передають Патріоти України. Артистка розповіла, що її коханий служив на передовій сержантом взводу. Того фат...

Готується стати обличчям кампанії "Інша Україна". Водиться з Януковичем і Азаровим та наставляє роги Медведчуку з охоронцем Путіна: ЗМІ про те, що поробляє Оксана Марченко

понеділок, 29 квітень 2024, 19:15

Медіа пише про те, що російські пропагандисти планують кампанію з просування політичного проєкту Медведчука "Інша Україна", обличчям якої має стати Марченко. За задумом кураторів проєкту, жінка повинна буде уособлювати "традиційні цінності" і нести від...