Губки бантиком, брівки будиночком: Тіна Кароль розсмішила першим селфі у 2022 році

Тіна Кароль, яка раніше цього місяця відсвяткувала 37-й день народження, вирішила порадувати шанувальників не лише новим фото, а й запросила їх взяти участь у флешмобі, передають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська співачка опублікувала своє найперше селфі у 2022 році, яке вона зробила опівночі 1 січня. У сторіз Тіна Кароль завантажила знімок, на якому постала з дуже смішним виразом обличчя, надто близько нахилившись до камери. Артистка зробила губки бантиком, а брівки будиночком, розчуливши дитячим виразом обличчя.

"Перше фото в цьому році. Відзначай мене, покажи своє перше фото цього року", - зазначила у публікації Тіна Кароль. У кадрі зірка постала з розпущеним волоссям, нафарбованими трохи рожевим блиском губами і зі стрілками на очах. Знімок відразу з'явився у фан-аккаунті виконавиці, і шанувальники прийшли в захват.

"Дуже класний флешмоб", "Сонечко", "Красуня", "Ну хороша ж, хороша", - пишуть користувачі. Багато фанатів вже взяли участь у челенджі зірки та поділилися своїми селфі.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...