Гучне розлучення з дружиною і любов до кубинських сигар: 5 цікавих фактів про коміка Олександра Пікалова

Український комік і актор Олександр Пікалов 30 січня святкує день народження. Йому виповнилося 46 років. Найпопулярніший байкер в Україні не скупий на гучні висловлювання про "брудну" політику, а його розлучення з дружиною після 18 років шлюбу обговорювала вся країна. Патріоти України пропонують вашій увазі найцікавіші факти про одного з творчих керівників студії "Квартал 95".

  • Непорозуміння із Зеленським

Олександр Пікалов розповідав, що стосунки з президентом України Володимиром Зеленським не завжди складалися гладко. Нерозуміння були викликані суперечками через роботу, але гострі ситуації швидко "загладжувалися". Ще на початку творчого шляху друзі так посварилися, що не спілкувалися рік.

Зараз колишні колеги рідко спілкуються і бачаться на святах. У Пікалова немає особистого номера телефону Зеленського. Президент змінив старий номер, а новий своєму товаришу не дав. Про це Пікалов розповів в інтерв'ю "Українській правді". Артист був проти політичної кар'єри друга. В Олександра також були претензії до президентської діяльності, зокрема як Зеленський підбирає кадри на управлінські посади в країні.

  • Куріння і алкоголь

Олександр Пікалов не приховує, що має багато шкідливих звичок. Він є фанатом Елвіса Преслі й унаслідував у нього пристрасть до алкоголю і цигарок. У програмі "Зе Інтерв'юер" актор заявив, що любить "прибухнути", як король рок-н-ролу, і також постійно курить кубинські сигари. Від куріння Пікалов намагався позбутися, переходив із важких цигарок на тонкі. Улюблений напій коміка – текіла та віскі.

  • Конкуренція в "Кварталі"

Пікалов підкреслював, що конкуренція в колективі "Квартал 95" завжди існує. Після того, як Володимир Зеленський покинув студію, актори почали працювати над ребрендингом, якого не було 20 років. Творчими керівниками стали Євген Кошовий та Олександр Пікалов.

  • Розлучення з дружиною

Пікалов розлучився з дружиною Іриною після 18 років шлюбу. Він залишив приватний будинок жінці та 15-річному сину Михайлу. Колишня працює продюсеркою у "Кварталі 95" і хрестила доньку Зеленських.

У 2020 році Олександр розповів, що часто дарував дружині квіти, не називав тещу мамою і не віддавав усі гроші в родину. "Справжній чоловік не повинен ходити без штанів, але зобов'язаний вирішити будь-яку проблему", – заявляв Пікалов.

  • Політичний гумор

"Квартал 95" відомий жорсткими політичними жартами над можновладцями. Однак над теперішньою владою гумор став більш "лайтовим" і Пікалов зауважив, що це самоцензура. Їх зараз контролює помічник президента Сергій Шефір. Він іноді підказує, що не треба пускати в ефір.

Джерело: Обозреватель

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...