"Гвинтівку мені не дадуть, хоча...": Макаревич поставив на місце росіян, які накинулися на нього через війну в Ізраїлі

Відомий російський музикант Андрій Макаревич, який з 2014 року виступає проти путінського режиму, напад палестинських бойовиків ХАМАС на Ізраїль, де проживає з дружиною та маленьким сином останні кілька років, зустрів у Німеччині. Разом із колективом "Машина времени" у нього був тур європейськими країнами. Тим часом російські пропагандисти вже встигли звинуватити артиста у "втечі від війни" та "прохолодженні в Європі", передають Патріоти України.

Макаревич відповів російським псевдожурналістам та решті "моралістів" з країни-терористки, які дорікали йому за "чергову зраду". Відеозвернення до недоброзичливців "іноагент" оприлюднив на особистій сторінці у Facebook.Виконавець запевнив, що вже придбав авіаквитки "додому" – до Ізраїлю.

"Гівнюки з жовтої російської преси вже встигли написати, що Макаревич знову втік від війни, цього разу ізраїльської, і прохолоджується в Європі. Війна мене застала наприкінці другого тижня наших гастролей із "Машиной времени". І переривати їх, скасовувати їхнє закінчення я просто не міг. Але сьогодні ми відіграли останній концерт, а завтра я лечу додому – до Ізраїлю", – прокоментував артист.

Макаревич зізнався, що відчував незручність від того, "що всі там, а він десь". Однак тепер музикант упевнений, що після повернення до Ізраїлю це почуття остаточно зникне, адже він зможе активно долучитися до допомоги країні, а головне – бути з нею.

"Гвинтівку мені, на жаль, не дадуть, я з'ясовував, хоча я дуже непогано стріляю. Але я постараюся чимось бути корисним. Я дуже хочу побажати всім нашим солдатам, усім резервістам, усім добровольцям удачі і якнайшвидшої перемоги. Будь ласка, залиштеся цілими та неушкодженими, повертайтеся додому. Переможемо ми обов'язково, ми й не таке бачили", – резюмував лідер "Машини времени".

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...