"Гидую вами": Алан Бадоєв відреагував на кліп артистів-путіністів із закликом вбивати українців

Український кліпмейкер Алан Бадоєв відреагував на кліп російських артистів, який ті випустили до Дня народної єдності в Росії, передають Патріоти України.

Так, російські артисти в пісні закликають росіян їхати на війну в Україні і вбивати мирне населення. Серед артистів, що знялися в кліпі, були Надія Бабкіна, Микола Басков, Олег Газманов, Вікторія Дайнеко, Лариса Доліна, Сергій Лазарєв, Григорій Лепс, Олександр Маршал, Стас Михайлов та інші.

Алан Бадоєв заявив, що це наймерзенніше, що йому доводилося бачити. Зараз він шкодує, що колись співпрацював з цими артистами.

"Я не хочу нікого ображати. Я лише хочу задати питання. Якщо ви такі артисти, якщо ви такі патріоти... А що є патріотизм? Хіба ви не повинні захистити і направити свій народ, своїх слухачів, тих, хто вас любить, хто вам вірить? Що ж за пісні ви співаєте, артисти? Ви ж співаєте: "Вставай і йди вмирай", "Вставай і йди вбивай". Адже це парадоксальний нонсенс", - сказав Бадоєв в інста-сторіз.

Також кліпмейкер поцікавився у путіністів, чи розуміють вони, що на них лежить величезна відповідальність за своїх слухачів. "Це найгірше, що я коли-небудь бачив у своєму житті. Як же мені прикро, що колись я працював з багатьма з вас, з тими, хто в цьому вбивчому строю. Дуже тщедушно. Дуже гидую вами", - підсумував Алан.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...