І козацького чуба навіть не залишив. Голомозий Усик здивував кардинальною зміною іміджу (фотофакти)

Боксер Олександр Усик здивував кардинальною зміною іміджу. Суперважковаговик поділився в Instagram фото, на яких позував без волосся на голові, зазначають Патріоти України.

На знімках Олександр демонструє підписані ним листи паперу з контрактом на бій проти чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO Ентоні Джошуа.

«Дорогу здолає той, хто йде», - підписав пост спортсмен.

Бій між Усиком і Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на стадіоні футбольного клубу Тоттенхем.

У контракті на поєдинок прописана опція реваншу. На кону в бою будуть стояти чемпіонські титули WBA, WBO, IBF і IBO, якими володіє Джошуа.

Усик на професійному ринзі здобув 18 перемог у 18 поєдинках. Джошуа за кар'єру провів 25 боїв. На рахунку британця 24 перемоги і 1 поразка.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...