І нічого, що молодий у інвалідному візку: Українська дизайнерка вийшла заміж за екс-секретаря РНБО

Весілля Лілії Літковської

Відома українська дизайнерка Лілія Літковська вийшла заміж за колишнього секретаря РНБО Олександра Данилюка. Про це вона повідомила в Instagram.

Церемонія одруження відбулася у Києві, де окрім решти гостей. був присутній мер Києва Віталій Кличко, який до шлюбного вівтаря доставив Данилюка в інвалідному візку. Адже у червні він потрапив в аварію на мотоциклі та зламав обидві ноги.

"Бажаю миру українській землі і бажаю, щоб ми з чоловіком у цьому світі творили та примножували наше кохання", - підписала знімок Літковська.

Також у Stories Лілія розмістила знімок, на якому видно весільну сукню та обручку.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...