"І підвох тут у тому": Гола Alyona Alyona зізналася, як бореться з переїданням (фото)

Відома реп-виконавиця Alyona Alyona, яка вирішила на якийсь час усамітнитися, розповіла своїм передплатникам в Інстаграм, як працює над своїми формами та зізналася, яких помилок припускалася щодо їжі, передають Патріоти України.

Методом спроб та помилок артистка «вирахувала» для себе успішну формулу боротьби з вагою. Вона каже, що не треба ґвалтувати свій організм, не знущатися, або карати його, як кат, а змінити звички — мислення, сприйняття їжі та свого тіла.

«Але не „худнути“, а чути своє тіло та свої справжні потреби. У мене теж таке було і буває зараз, коли я жаліла себе і нагороджувала їжею, ось тільки раніше це було несвідомо, де в кожній незрозумілій ситуації я їла. А зараз я усвідомлюю свої відчуття і, якщо я не маю іншого способу себе пожаліти, побалувати чи прожити якісь емоції, я їм і розумію, що це мене зараз рятує і є кращим варіантом, ніж психосоматика, куріння, алкоголь, тощо. І підвох тут у тому, що коли ти собі дозволяєш, а не обмежуєш і контролюєш, то включається зворотний ефект, де організм спокійно сприймає їжу, особливо коли ти сам себе не переконуєш, що ти голодний», — поділилася Alyona Alyona.

Вона вважає, що справа не в тілі, а в голові. Зміниться мислення, то за ним підтягнеться все тіло. Артистка каже, що за хорошу поведінку вона заохочує себе, а за погану — карає голодуванням, після чого зривається.

«Їм ще більше і почуття голоду абсолютно не можу заспокоїти. Знаю, що є дівчата, які вирішують це питання блювотою. Вважаю, що це не ок. Я чула достатньо таких історій і розумію, що всі ці проблеми потрібно серйозно пропрацьовувати», — пише Alyona Alyona. Свій пост виконавиця супроводила символічним фото, на якому позує оголеною та з прищіпками на руках.

Нагадаємо, раніше Alyona Alyona оголосила війну надмірній вазі і серйозно взялася за своє здоров'я.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...