І тут усіх поводили за носа: Меган і Гаррі приховали від публіки справжню дату своїх заручин

Меган та Гаррі з перших публічних виходів водили за ніс публіку та репортерів. Королівські біографи розкрили нюанс щодо заручин пари, передають Патріоти України.


Офіційно про свої заручини пара оголосила 27 листопада 2017 року, через півроку після того, як почала зустрічатися. Але насправді принц Гаррі освідчився тодішній дівчині Меган Маркл раніше, повідомляє express.

Як пише у своїй книжці королівська експертка Валентина Лоу "Придворні: прихована сила за короною", пара була "таємно заручена" за чотири місяці до публічного оголошення. Авторка книжки стверджує, що пара не хотіла, щоб люди знали про це одразу після того, як вони заручилися, проте стверджує, що всі в Кенсінгтонському палаці вже знали про важливі новини, перш ніж вони були оприлюднені через кілька місяців.

У день офіційних заручин пара прогулялася Кенсінгтонським садом ідала своє перше спільне інтерв'ю каналу BBC, в ньому принц Гаррі детально розповів, як освідчився Меган.

Авторка книжки пише, що: "Це інтерв'ю було по суті великим запуском Меган". Існує також теорія про те, що насправді Меган полювала за принцом Гаррі і чудово знала, хто він такий. А познайомила їх спільна подруга Міша Нону, дизайнерка, яка згодом ще багато разів з'являлася у важливі моменти в житті герцогині Сассекської. У вересні 2019 року Меган і Гаррі прилітали на весілля Міши до Риму.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...