"Я - єдиний такий!": Кіркоров розповів про давнє таємниче прокляття свого роду

У своєму інтерв'ю Філіп Кіркоров був дуже відвертим. Співак ділився подробицями свого життя: творчість, діти, батьки. І як би між іншим проговорився, що на рід Кіркорових було накладено прокляття, повідомляють Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

Коли Філіпу Кіркорову поставили питання, що він відносить до розряду чудес, то артист швидко знайшовся з відповіддю: "Все в моєму житті. Чудо починається з мого народження". Після цього співак розповів, що його батьки мали проблеми. Йдеться про родове прокляття, яке передавалося лінією батька. Від нього померли брати, сестри та інші родичі Кіркорова: "Я - єдиний із Кіркорових".

Далі співак розвинув цю думку сказавши, що якби він не з'явився на світ, то рід Кіркорових зник би зовсім. "Але, бачите, тепер є Мартін, і ми живемо".

Продовжуючи міркування на задану тему, Філіп Кіркоров нагадав, що наближається його ювілей. За документами йому виповниться 55 років, але насправді співак стверджує, що почувається помітно молодшим: "Я скажу, скільки мені: 33. Завжди!"

Виявилося, що стільки виповнилося артисту в 2000 році. Тоді він і дав собі установку: все життя виглядатиме і почуватиметься, як у цьому віці. Нагадав, що для нього цілий рік ювілейний. Перший ювілей спочатку був в Алли-Вікторії. Після цього був би у мами Філіпа Кіркорова: якби вона була жива, їй виповнилося б 85 років. Але відзначатиме свою 90-ту річницю батько зірки сучасної естради Бедрос Кіркоров.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...