"Я - твоя найкраща картина": Галкін показав стильну Пугачову з оголеними плечима (відео)

Шанувальники невтомного російського гумориста Максима Галкіна, який розповів в Instagram шанувальникам, що не так давно купив інтер'єрний декор, що складається з чотирьох полотен, упустили в його відео дуже важливу деталь: у справі «миття» стелі брала участь дружина шоумена, Примадонна російської естради Алла Пугачова. Алла Борисівна з'являється на відео тільки перед його закінченням, зручно розташувавшись у кріслі і спостерігаючи за стараннями чоловіка, повідомляють Патріоти України.

При цьому вона каже чоловікові: «Максим, ти мене знімаєш?» І отримавши ствердну відповідь, додає: «Тоді я — найкрасивіша твоя картина».

І якщо за справою миття картини багато шанувальників Макса не побачили Пугачової, то при повторному перегляді вони вже цілеспрямовано звернули на неї увагу і прокоментували старання Галкіна.

«Максим, Ви на всі руки майстер! А Алла — найпрекрасніша коштовність у Вашому замку», «Алла Борисівна — діамант», «Краща пара шоу-бізнесу! Завжди задоволення за вами спостерігати. Спасибі за те, що ділитеся цікавими подіями свого життя!», «Яка у вас гарна дружина», «Згодна з Аллою Борисівною. Головна картина — це вона», — написали шанувальники у коментарях.

За словами Максима Галкіна, куплений твір мистецтва належить відомому європейському художнику, ім'я якого Максим не став називати. Само собою, антикваріат в такому хорошому стані обійшовся гумористу у кругленьку суму.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...