"Я б намилив фейса Баскову": Кондратюк висловився щодо російських артистів, які підтримують війну проти України

Український продюсер Ігор Кондратюк в інтерв'ю для Олексія Гончаренка розповів про своє ставлення до російських артистів, у тому числі й до тих, які зараз підтримують Україну. На питання про те, чи знайомий Ігор Кондратюк з Миколою Басковим особисто, український продюсер відповів ствердно і зізнався, що при зустрічі зараз він зміг би намилити йому фейс, передають Патріоти України.

"Знаєш, навіть можна було б йому зараз намилити фейс. При тому, що я абсолютно мирна людина, нікому по обличчю в житті не давав. Я зловив себе на думці і скажу одну цікаву річ – я взагалі не цікавлюся, хто там і що робить. Мене навіть проукраїнські росіяни не сильно взагалі цікавлять. Якщо є проукраїнські росіяни, значить у них є розуміння, що війна – це зло. Ну так нехай розбираються зі своєю Росією. Мені взагалі не потрібно, щоб вони мене підтримували", - пояснив Кондратюк.

Він зазначив, що віддає належне Лії Ахеджаковій, Шендоровичу і назвав російську актрису сміливою жінкою, яка все зрозуміла ще в 2014 році.

"Вона розуміє, що це маячня, ще з 2014 року. І всім ризикувала, і роботою, і потрясіння у неї були деякі. До неї докопувалася місцева влада, Московська. Але все одно, трохи байдуже. Це їхні проблеми", - додав український продюсер.

Він вважає, що всі росіяни зараз українцям такі самі вороги як були ворогами радянських людей всі німці, без розбору. І це при тому, що наші предки не мали тоді Інтернету і часом не знали, хто там був реально проти війни, а то за.

"Є люди, які виїхали і допомагають. Ось, якби виїхали приїхали сюди і створили російський батальйон, який би звільнив наш Маріуполь, вони б викликали у мене повагу. Але наразі мені глибоко на них байдуже", - підкреслив Кондратюк.

Він розповів, що вже зареєстрований проєкт закону про заборону в Україні будь-якої російської музики. Кондратюка запитав один з представників шоу-бізнесу, якщо цей закон буде схвалений, то як же Макаревич? На що продюсер відповів, що Макаревич якраз зрозуміє таке рішення.

"Він зрозуміє. Він даватиме інтерв'ю і казатиме, що завжди до України ставився добре. Але він зрозуміє, чому ми це зробили. І він тут ні до чого, і я тут ні до чого. Його країна пішла війною проти України, на злочини проти українців, на вбивства. Тому, мені пофіг, чим вони там займаються. Якщо там є свідомі люди, вони повинні боротися всередині своєї країни проти путінського режиму, за припинення війни", - резюмував Кондратюк.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...