"Я б не випускав її на сцену": Продюсер Кондратюк жорстко розкритикував Ротару

24 серпня Софія Ротару повинна виступати в Києві, вітаючи українців з 30-річчям незалежності країни.

Відомий український продюсер та ведучий Ігор Кондратюк розкритикував анонсовану появу співачки Софії Ротару на святковому концерті до Дня незалежності на НСК "Олімпійський". Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив, що Ротару нещодавно виступала на російському фестивалі "Нова хвиля" у Сочі.

"При всій повазі до легендарності Софії Михайлівни Ротару, після її недавнього виступу на "Новой волне" в Сочі – курорті країни-агресора – я б не випускав її на сцену концерту до Дня Незалежності. Під час війни не можна одночасно виступати й для окупантів, і для жертв агресії", – пояснив він.

Кондратюк зауважив, українські зірки гастролюють в Росії через відсутність в Україні закону про колаборантів. "…кожен по-своєму трактує можливість працювати в РФ і співпрацювати з агресором. І такий стан справ - повна антидержавна маячня", – написав ведучий.

24 серпня Ротару повинна виступати в Києві, вітаючи українців з 30-річчям незалежності країни. На думку користувачів мережі, навряд чи її поява на святковій сцені в Україні сподобається патріотам. Сама Ротару виступ в РФ не коментує і навіть в соціальних мережах вона не показує, як вона провела час в Сочі.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...