"Я бачив, що він робив на передовій": Тарас Тополя назвав українського співака, який вразив його під час війни

Лідер українського гурту "Антитіла" та воїн ЗСУ Тарас Тополя назвав артиста, який його вразив під час повномасштабної війни. Таким музикантом виявився Сергій Василюк, соліст колективу "Тінь Сонця", передають Патріоти України.

Раніше музиканти не були близько знайомі, однак повномасштабний напад РФ на Україну зблизив їх. Про це Тарас Тополя розповів в інтерв'ю24 каналу.

Як відомо, фронтмен "Антитіл" разом з іншими членами гурту служив на Харківщині. Там він часто бував в зоні бойових дій у ролі парамедика.

"Приємно вразив Сергій Василюк з гурту "Тінь Сонця". До війни я не був близько знайомий з творчістю цього гурту. Знав, що такі є, що в них – рокова, готична музика, українська лірика з певними етнічними мотивами, але глибоко не цікавився", – розповів Тополя.Музикант поділився, що Сергій Василюк служив з "Антитілами" в одному батальйоні і мужньо себе проявив на бойових завданнях. Те, як лідер "Тіней Сонця" виконував свою роботу викликало в Тарасі Тополі відчуття поваги до побратима та колеги.

"Можу з упевненістю говорити про нього, бо бачив те, що він робив на передовій. І він так само бачив роботу гурту "Антитіла". Про нього можу сказати, бо на власні очі бачив, що він робив на передовій", – наголосив артист.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...