"Я дотримуюся традицій": Святослав Вакарчук вперше прокоментував народження сина (фото, відео)

Український співак, соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук прокоментував народження сина. За його словами, він не хоче афішувати своє особисте життя, передають Патріоти України.

Артист дотримується традицій і не бажає публічно розповідати про новонародженого сина. Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Раніше повідомлялося, що мамою хлопчика є 39-річна Євгенія Яцута, генеральна продюсерка українського продакшену. Цю інформацію сам Вакарчук не підтвердив.

"В українських сім'ях, як і в багатьох інших сім'ях, батьки намагаються не афішувати своє особисте життя, щоб дати дітям у перший час повноцінно встати на ноги без зайвої уваги. Я дотримуюся цих традицій, думаю, всі українці мене в цьому розуміють", – прокоментував артист.

Коротко про знаменитість:

Святослав Вакарчук – український музикант, автор пісень, державний і політичний діяч. Голова політичної партії "Голос" з 12 червня 2019 року по 11 березня 2020 року. Народний депутат Верховної Ради України VI і IX скликань.

Отримав всеукраїнське і міжнародне визнання як музикант, поет, лідер гурту "Океан Ельзи". Заслужений артист України (2005), кандидат фізико-математичних наук. Колишня дружина – Ляля Фонарьова, падчерка Діана (дочка Фонарьової від першого шлюбу).

Що відомо про Євгенію Яцуту

Євгенія Яцута вчилася на факультеті соціології та психології в КНУ імені Тараса Шевченка. Також пройшла курс Оксфордської школи англійської мови. Закінчила з відзнакою (1994).

У травні Євгенія Яцута працювала над зйомками нового кліпу для "ОЕ" на пісню "В небо жене". Уже тоді жінка з'явилася на пресконференції кінофестивалю "Молодість" із кругленьким животом. Також відомо, що у Яцути є старша дочка Софія від першого шлюбу з режисером Денисом Соніним.

Нагадаємо, Вакарчук нещодавно розлучився з Лялею Фонарьовою. Пара прожила разом більш ніж 20 років. Артист зазначив, що Фонарьова назавжди залишиться для нього найближчою людиною, якій він вдячний за проведені роки разом.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...