"Я думаю, Вадік був би не проти": Оля Полякова зізналася, за скільки готова переспати з Машею Єфросиніною

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що вона готова була б зробити, якби їй заплатили 1 мільйон доларів. На що наважилася б артистка за таку суму вона розповіла в програмі "Що ти, Київ?" на "Люкс ФМ", передають Патріоти України.

Зокрема, на запитання журналістки: "За мільйон доларів Оля Полякова, чи готова відзняти новий випуск "Дорослих дівчат" у бікіні?", артистка відповіла, що і за дешевше б це зробила, або навіть безплатно, але, якщо їй заплатять ще й гроші за це, то чому б і ні.

Також Полякову запитали, чи погодилася б артистка за цю суму набити будь-яке татуювання, яке б запропонували її друзі. Вона відповіла, що без проблем, але це доволі легке завдання за такі гроші.

Тоді журналістка вирішила поставити гостріше питання і запитала, чи погодилася б Оля Полякова за 1 мільйон доларів на секс утрьох за участю Маші Єфросиніної, з якою вони товаришують? На що артистка жартома відповіла, що її чоловік був би не проти

"Я думаю, Вадік був би не проти. Ми поділимося з тобою, Маша. Трішки менше пів мільйона, нас же троє. Ми на трьох поділимо", — пожартувала артистка.

Крім цього, співачка зізналася, що не проти за таку суму, наприклад, пограти в карти на роздягання з українськими артистами, чи навіть голою пробігти по Хрещатику.


"Попереду ще довгий шлях": Принц Вільям прокоментував стан хворої на рак Кейт Міддлтон після закінчення хіміотерапії

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:54

Принц Уельський поділився свіжими новинами про стан здоров'я його дружини Кейт Міддлтон, хворої на рак. Нещодавно герцогиня заявила, що завершила 9-місячний курс хіміотерапії. Вільям відвідав громадську початкову школу "Швейцарська долина" в Лланеллі, ...

Прямо пропонували інтим: СолоХа розкрила пікантну деталь кастингу в один із найпопулярніших гуртів України

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:28

Українська співачка СолоХа, відома своїми піснями "Смайлик-кохайлик", "Булочка" і "Омана", зізналася, що їй надходила пропозиція від продюсера Дмитра Костюка стати учасницею популярного співочого гурту 2000-х "ВІА Гра". Утім, на той час 19-річна артист...