"Я думала, якщо мені колись скажуть": Катерина Тишкевич, яка провела 3 дні в комі, розповіла про суїцидальні думки

Популярна українська акторка Катерина Тишкевич, яка в грудні через сепсис 10 днів провела в реанімації, з яких три - в комі, розповіла про свої суїцидальні думки на тлі загадкової хвороби. Як відомо, 29-річна зірка серіалів "Ніщо не трапляється двічі" і "Жіночий лікар" уже майже 10 років страждає від нестерпних головних болів, що унеможливлюють нормальне спокійне життя, передають Патріоти України.

Тишкевич розповіла, що на повному серйозі замислювалася про евтаназію – умисне позбавлення життя хворого з метою полегшення його страждань. Про це вона розповіла в подкасті Gloster FM.

Акторка вважала, що її страждання були нестерпними не лише для неї, а й для її близьких. Тоді в її голові й зародилася ідея про евтаназію. На щастя, хоч нестерпний головний біль і досі мучить знаменитість, вона навчилася справлятися з украй песимістичними й негативними думками.

"Я думала, якщо мені колись скажуть, що це назавжди, то я суїциднусь. І це не просто слова, а я дійсно думала, що є країни, де доступна евтаназія. Ось такі думки, не можу сказати, що я до кінця це подолала і прийняла, це неправда. Зараз я в більшому прийнятті й навчилася себе психологічно витягати", – поділилася Тишкевич.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...