"Я думала, що буде набагато простіше":: MARUV заговорила про труднощі вагітності і зізналася, коли народить

Новина про те, що MARUV (Анна Корсун) вагітна застала зненацька її шанувальників. Деякі здогадувалися, що в житті співачки настають великі зміни, але артистка ретельно приховувала цікаве положення і розсекретила його лише в свій день народження, передають Патріоти України.

Тепер же Анна вирішила бути більш відвертою з фанами і відповіла на їхні запитання в Instagram Stories. Вона зізналася, що концерти в березні і квітні скасовувати не має наміру, а в декрет піде після весняного американського туру. А ось малюк з'явиться на світ влітку.

Зараз Корсун знаходиться на другому триместрі вагітності. Вона показала кумедне фото з чоловіком і концертним директором Олександром Корсуном, на якому він ласкаво обіймає значний животик дружини.

lMARUV зізналася, як протікає її вагітність. "Якщо чесно - важкувато. Я думала, що буде набагато простіше. Це дуже цікавий процес і класний досвід. І мені цікаво спостерігати, як змінюється моє тіло і моя енергетика", - поділилася відчуттями вона.

Поки працьовита майбутня мама вирішила прискоритися, і активно займається творчістю і роботою над новим альбомом. Вона пояснює свою продуктивність так: "Це найкращий і безпечний час, аби попрацювати та привести справи в порядок перед декретом. Звичайно, шоу довелося трохи адаптувати, але від цього воно стало ще цікавіше".

На першому місці у Корсун зараз – майбутній малюк адже, за її словами, "реліз нової людини набагато важливіше релізу альбому".

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...